Entra

Projecte Ambientalitza't

 

Ambientalitza’t és un programa d’educació ambiental del Consell Comarcal d’Osona que consisteix en un conjunt de visites formatives dirigides als centres d’ensenyament de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius dels centres públics i concertats d’Osona, personal universitari i entitats que vetllen per la informació i que tenen interès en aspectes ambientals.

El seu objectiu és donar a conèixer les instal·lacions de tractament d’aigües residuals, potabilització i tractament de residus gestionades pel Consell Comarcal .

Per això ofereix un conjunt d’activitats formatives gratuïtes adreçades a l’alumnat amb la voluntat de connectar els coneixements treballats a l’aula amb els serveis, les tasques i les funcions que es realitzen des de les diverses instal·lacions de tractament d’aigües residuals, aigües potables i de residus municipals que gestiona el Consell Comarcal d’Osona .

El programa es duu a terme de forma compartida per les àrees de Cicle de l’aigua (aigües potables i aigües residuals), de Residus i d’Educació de l’ens comarcal.

Aigües d'Osona

Projecte

 Projecte Ambientalitza't

 

 

On som

Masoko

Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 4a planta

Consell Comarcal d'Osona - Edifici el Sucre 08500 Vic

 938 814 696

aiguesosona@aiguesosona.cat